Denunciem els i les ministres de la Guerra. Crida a accions descentralitzades arreu de l’illa de Mallorca.

Com bé sabeu, els propers dies 24 i 25 de febrer, els i les Ministres de la Guerra de la UE es reuniran a Mallorca per preparar les seves malifetes. En les darreres setmanes hi ha hagut xerrades, conferències i alguna acció per denunciar-los. Ara pels dies que hi seran aquí s’han convocat noves protestes.
Per al dia 24, entre altres coses hi ha una manifestació unitària que partirà a les 19 hores de la Plaça d’Espanya de Ciutat sota el lema "Aturem l’Europa del Capital i la Guerra. Per la solidaritat entre els pobles".
Per al dia 25 està convocada una jornada d’accions descentralitzades per tota Mallorca. En el següent enllaç us expliquem en què consisteixen aquestes accions.

 

 

Com bé sabeu, els propers dies 24 i 25 de febrer, els i les Ministres
de la Guerra de la UE es reuniran a Mallorca per preparar les seves
malifetes. En les darreres setmanes hi ha hagut xerrades, conferències
i alguna acció per denunciar-los. Ara pels dies que hi seran aquí s’han
convocat noves protestes.
Per al dia 24, entre altres coses
hi ha una manifestació unitària que partirà a les 19 hores de la Plaça
d’Espanya de Ciutat sota el lema "Aturem l’Europa del Capital i la
Guerra. Per la solidaritat entre els pobles".
Per al dia 25 està convocada una jornada d’accions descentralitzades per tota Mallorca. Convé que expliquem que és això. 

ACCIONS DESCENTRALITZADES SÓN DUES COSES. D’una banda són accions que es fan per tot el territori, no importa el barri o la localitat, volem que la denúncia s’estengui. D’altra banda són accions que no tenen perquè estar organitzades ni pel Comité de benvinguda_Ministres de la Guerra ni per l’Assemblea de Moviments Socials. Qualsevol persona, organització, grup d’afinitat, grup d’amics, nina perduda es pot organitzar per fer una acció.
Normalment pensem en grans i espectaculars accions. Benvingudes siguin, però s’ha de tenir en compte que desplegades de pancartes, repartiments d’octavetes, accions teatrals, actes informatius, etc. ja en són accions. Podem arribar des d’aquí fins on ens arribi la imaginació.
Un altre tema a tenir en compte és com volem donar ressò a la nostra acció. Convé que cada grup que s’organitzi tengui en compte aquest punt.
Com a mínim nosaltres posem al vostre abast un correu electrònic on podeu enviar les nostres fotos, comunicats o vídeos: descentralitzades@riseup.net.

Perquè el dia 25 els i les ministres de la guerra encara seran aquí, cal seguir denunciant-los.

 

This entry was posted in Convocatòries. Bookmark the permalink.